WE BEGRIJPEN DAT ER RONDOM EEN FESTIVAL HEEL VEEL VRAGEN ZIJN..

DAAROM HEBBEN WE HIERONDER EVEN DE BELANGRIJKSTE OP EEN RIJTJE GEZET.

STAAT JE VRAAG ER NIET TUSSEN ? DAN KUN JE ONS ALTIJD EEN CHATBERICHT STUREN OF EVENTUEEL EEN MAIL STUREN NAAR INFO @ STICHTINGACHILLES.NL


We hebben liever dat je met PIN betaalt. Dat is voor iedereen veilig en overzichtelijk… Maar je kunt zowel met cash als met PIN betalen. Houdt er wel rekening mee dat niet alle kassa’s cash kunnen verwerken, pinnen is dus veel sneller 🙂

Je kunt via deze website digitaal een ticket bestellen. Deze ontvang je dan via de email.

Luilak Festival is toegankelijk van 14 tm/m 17 jaar. We begrijpen dat jullie niet allemaal tegelijk 14 worden of 17 blijven. We zullen daar dus rekening mee houden en zeggen daarom dat je naar binnen mag als je dit jaar 14 wordt of dit jaar net 18 bent geworden. Ook zo lullig als je de oudste of de jongste van je vriendegroep bent 🙂

Zowel binnen als voor de ingang is het gebruik van alcohol, tabak en drugs niet toegestaan.

Jazeker. Wij houden toezicht rondom ons terrein en bij de fietsenstalling. Ook zal de Politie extra surveilleren in en rondom het Leeghwaterpark deze avond.

Nee, wel zijn er huisregels: Het dragen van nationalistische en/of politieke uitingen in kleding is verboden. Ook voetbalshirts zijn niet toegestaan.

Jazeker. Wij hebben ervaren beveiligers met een achtergrond in straatwerk. Hierdoor kunnen zij garant staan voor de veiligheid van uw kind. Tevens zijn er constant EHBO’ers aanwezig.

Ja, we hebben op Vrijdag 3 Juni van 17:30 tot 18:30 een koffiemomentje voor geïnteresseerden. De koffie en koek is van ons en hier kunt u eventueel uw vragen stellen en rondkijken. Hier kunt u komen via de ingang aan de kant van de berenboot.

Ja, dit kan bij de Kiss&Ride op het parkeerterrein van het Leeghwaterbad, Leeghwaterpark 1.

Ja, dit kan bij de Kiss&Ride op het parkeerterrein van het Leeghwaterbad, Leeghwaterpark 1.

Eenmal gekocht, kun je je ticket niet meer annuleren. Wel kun je via ticketswap.nl je kaartje weer verkopen. Kijk… als er echt wat loos is, zijn we de beroerdste ook weer niet. Neem dan gerust even contact met ons op, dan proberen we een oplossing te vinden 🙂

Ja, je bent verplicht om bij binnenkomst je ID te laten zien. Foto Legitimatie is verplicht

We accepteren de volgende legitimatie-documenten:

• Geldige ID-kaart/Paspoort (of een kopie hiervan)

• Geplastificeerde schoolpas met pasfoto en geboortedatum

• Scooter rijbewijs

• OV-chipkaart

Dat wordt wel aangeraden, in verband met het makkelijker scannen van de tickets – maar dat is dan eigenlijk niet zo goed voor het milieu… Het kan daarom ook op een mobiele telefoon weergegeven worden – zorg dan wel voor voldoende batterij en een goed leesbaar scherm!

Je kunt het terrein betredet tot 22:00

Om 19:00 openen de festivaldeuren en barst direct het feest los. Er treden voornamelijk DJ’s op, maar we hebben ook Sjaak gestrikt voor een live-optreden. Je kunt consumptiemunten kopen welke besteedbaar zijn aan de bar en bij de snackkraam. Om 23:00 stopt de muziek en kan iedereen weer naar huis!